“Dit is werklik ‘n voorreg om myself voor te stel aan al die ouers, oumas & harte agter Pienkvoet-Pret Montana. 

Ek ken al van die mammas vir 3 jaar waar ek self ‘n Pienkvoet mamma was en ek is vreeslik opgewonde om die res van julle en jul pienkvoete te ontmoet tydens die ‘relaunch’ & opedag op Vrydag, 10 Januarie 2020.
Ek gaan nie Jolene se skoene probeer volstaan nie, want sy het diep spore in elkeen van ons harte getrap. Ek sal graag my eie voetdruk wil maak met tyd. 


Ek is ‘n energieke en mensgerigte individu, wat ‘n groot liefde het vir God, my man en my pragtige twee kinders Milazelle(2) & Reinhardt(1), en albei my kinders is self deel van die wonderlike Pienkvoet-Pret program. 
Ek sien dit as ‘n voorreg om met kinders te werk en is daarom die hoof van ons kinderkerk en het 8 jaar se ondervinding in die onderwys & is ‘n gekwalifiseerde grondslagfase onderwyseres. 


Ons Pienkvoete is ons elkeen se kroonkinders en ek glo met my hele hart dat Pienkvoet- Pret ‘n ongelooflike sterk fondasie lê vir ons kosbare kind(ers) vorentoe. 


Ek sien uit om  elke klassie aan te bied met soveel passie, liefde en omgee. Montana Pienkvoet- Pret is reeds ‘n ontspanne omgewing  en ‘n plek van veiligheid, aanvaarding en liefde , waar elkeen kan deel in die hoogte en laagtepunte van ouerskap oor ‘n Red Truck Cappucino. Ek sien uit om saam met elke mamma ‘n koppie koffie te drink & ek sal die eerste week van Desember se klassies aanbied. 

074 011 4572  |   montana@pienkvoetpret.co.za