Ontmoet die nuwe Pienkvoet-Pret Garsfontein tannie – Yorainne Smit!

“Die dag toe ek n “mamma” word, het alles in my kom verander. Dit was -en is nogsteeds- die allergrootste seën om TYD saam my mooiste seuntjiekind te spandeer.

Maar soos elke mamma weet…”It takes a village” en ek het n groot deel my “village” gekry sommer op dag een by ons eerste Pienkvoet-Pret klassie. Dis een van ons weeklikse hoogtepunte saam mense wat ons vandag vriendinne en maatjies noem! 

Die Pienkvoet-Pret vonkie het ook op daardie “Dag Een” in my hart begin vlam vat…en daarom is dit vir my so n GROOT VOORREG om nou te kan deel word van die Pienkvoet-Pret span!

Ek sien so uit na hierdie Genade-pad wat vir my, maar ook my gesin voorlê. Ek is OPGEWONDE om n pad saam elke mamma en haar pienkvoet te begin stap en kan nie wag tot die nuwe Pienkvoet-Pret Garsfontein se deure in Januarie 2020 oopmaak nie!”